

Asijská kuchyně
Divočina
Grilování
Hovězí maso
Jehněčí
Večeři
Vhodná k archivaci
Oslavu
Ryby a mořské plody
Předkrmy a saláty
Kuřecí
Vepřové
Dárek
RosaRose - Krásná lehce růžová barva, výrazná vůně červeného ovoce, ve které objevíme maliny a jahody. Chuť je harmonická, výrazná a příjemně ovocná. Velmi příjemný taniny z odrůdy Negroamaro působí pevným dojmem, závěr je však jemný, svěží a elegantní.
Malvasia Bianca IGP Salento - Víno slámově žluté barvy s odlesky zlaté. Aroma vína je výraznější převážně ovocné s tóny zralých broskví a passion-fruit. V závěru se projevuje lehký náznak mandarinek. V chuti je lehké a svěží s dobrou dochutí. Vynikající jako aperitiv. Skvělé k předkrmům na bázi ryb. K rybím polévkám a čerstvé mu sýru. K mandlovým sušenkám.
Primitivo IGP Salento - Vychutnejte si bohaté, zralé Primitivo z Puglie s dokonalou rovnováhou mezi ovocem a bylinami. Vynikající víno! Hluboká tmavě červená barva. Bohatá vůně drceného červeného a černého ovoce, oliv, hřebíčku a vanilky. Svůdná chuť je kořeněná s náznaky černých třešní, olivami a italským kořením.
Negroamaro IGP Salento - Červené víno připravené výhradně z hroznů odrůdy Negroamaro, pocházející z regionu Puglia. Víno v temně rubínové barvě s purpurovými odlesky a čistou jiskrou. Ve vůni jemné ale intenzivní, s bohatou paletou ovocných tónu a koření. Na chuti elegantní s příjemnou, až jemně nasládlou tříslovinou a dominantní ovocností. V dochuti teplé a perzistentní.
Primitivo del Salento IGP Appassimento - Mladistvě vyhlížející víno, hluboké rubínové barvy s fialovými odlesky. V jeho elegantní a intenzivní vůni objevíte zejména tmavé bobulové ovoce, jako višně, brusinky nebo ostružiny, doplněné o kořenité tóny hřebíčku nebo svěžest divoké máty. Ač mladé, víno je až překvapivě sametové, hebké, s chutí ho budete povalovat po jazyku.
Negroamaro IGP Puglia ORFEO - Víno provází tmavá rubínová barva s granátovými odlesky. Výraznou vůni višní a švestky doplňují tóny koření, balzamika, kakaa, opečeného chleba a boisé. Na patře je sametové, plné, bohaté, komplexní a harmonické. Chuť je elegantní a kořenito-ovocná se zaoblenými taniny. Dlouhý závěr.
Sběr hroznů probíhá ručně v době, kdy hrozny dosáhnout optimální zralosti. Hrozny jsou před zpracováním důkladně manuálně tříděny, proto se do výroby dostane pouze nejkvalitnější materiál. Mošt fermentuje při kontrolované teplotě. Tradiční způsob macerace (nakvašování na hroznech) po dobu 20-25 dní. Malolaktická fermentace probíhá v barrikových sudech s pravidelnou batonáží. Hodí se k pečenému, grilovanému a dušenému masu. Velmi dobré ke zvěřině.